Frits Sissing kijkt Penoza en Zwarte Tulp

Frits Sissing heeft een drukke tv-avond voor de boeg. De AvroTros-presentator is fan van dramaseries en kan vanavond terecht bij NPO 3 (Penoza) én RTL 4 (Zwarte Tulp). Dat vertelt hij in de Avrobode. Sissing heeft er zin in. Hij blijft graag thuis voor leuke televisie. “Als kijker heb ik vooral zin in de Nederlandse dramaseries. Als Penoza-fan kan ik amper wachten op de nieuwe reeks, maar ik vind het ook fijn dat de Videoland-serie Zwarte Tulp bij RTL 4 wordt uitgezonden“, aldus de presentator.

Maar dat zijn niet de enige dramaseries die hij graag kijkt. “Oh, en Flikken Maastricht natuurlijk. Bij ons thuis zijn dat programma’s die we met het hele gezin kijken, daar slaan mijn tienerdochters zelfs The Voice of Holland voor over.

Hetzelfde geldt voor Wie is de Mol en Expeditie Robinson, aldus Sissing. “Samen op de bank voor de buis, het ouderwetse zaterdagavondgevoel, maar dan op donderdag en vrijdag.

Natuurlijk is Netflix tegenwoordig populair, maar met z’n allen toeleven naar de volgende aflevering is volgens mij nog steeds de kracht van televisie.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen