Dirk en Kim-Lian in voetsporen Carlo en Irene

Foto: AVROVijftien jaar lang waren Carlo Boszhard en Irene Moors met hun eigen talkshow op RTL 4 hét gezicht van de zondagmiddag-televisie, maar dat is nu verleden tijd. SBS 6 springt handig in op het gat dat het duo achterlaat en komt vanaf vandaag met Thuis Op Zondag. De sfeer is hetzelfde, het tijdstip is hetzelfde en zelfs de kok is hetzelfde (Sandra Ysbrandy), maar het presentatieduo is uiteraard wél anders: Dirk Zeelenberg en Kim-Lian van der Meij, een wereld van verschil.

Het duo Dirk en Kim-Lian lijkt absoluut niet op Carlo en Irene. Waar Carlo en Irene dikke vrienden zijn, kennen Dirk en Kim-Lian elkaar nog niet eens. Bovendien is Dirk niet eens presentator, maar een acteur.

Dirk wil fans van Carlo en Irene niet voor het hoofd stoten. “Ik heb Carlo en Irene heel hoog zitten en doe ook echt niet alsof Kim-Lian en ik hen kunnen vervangen. Op dat niveau zijn wij gewoon nog lang niet“, zegt hij op Nu.nl.

Men heeft het over ons als een ‘duo’, maar dat zijn we natuurlijk nog niet. We kennen elkaar net. Het klikt, maar dat is pas het begin.”

Kim-Lian heeft laten weten dat Thuis Op Zondag er niet onder zal lijden als ze op termijn toch geen match blijkt te zijn met Dirk. “Zelfs als we elkaar niet hadden gemogen, zijn we professioneel genoeg om er toch iets moois van te maken.

Thuis Op Zondag is om 17.00 uur te zien op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen