BNN komt met opvolger van De Lama’s

Foto: NPSDe Lama’s, één van de succesvolste programma’s van BNN ooit, krijgt eindelijk een vervolg. Het afgelopen jaar is er in het diepste geheim gewerkt aan een opvolger, getiteld Alpacas. Dat heeft de omroep laten weten. Het team van Alpacas bestaat uit natuurkundeleraar Peter Duifhuis, gemeenteambtenaar Thomas Hoogendoorn, part-time stuntman Ruud Smulders, toneelschool-student Stefan Hendrikx, actrice Kim van Zeben en stand-up comedian Nabil Aoulad Ayad.

Ze zijn allemaal volstrekt onbekend voor het grote publiek en tot afgelopen zomer ook volstrekt onbekend voor elkaar. “Maar na maandenlange opsluiting in het theater is er een dreamteam gesmeed en staan de spelers van Alpacas te trappelen om het publiek binnen te laten.”

Waar De Lama’s werd gepresenteerd door Patrick Lodiers zal Alpacas aan elkaar worden gepraat door Sophie Hilbrand. “We hebben de eerst try-outs achter de rug en ik heb me echt bescheurd van het lachen“, zegt ze.

Wat een feest om bij deze groep comedians op de eerste rij te mogen zitten. Ze zijn zó snel, en zo grappig! Ik vind het te gek dat BNN weer als platform kan dienen voor nieuw comedytalent.

Alpacas is vanaf 2 november iedere maandag om 21.30 uur te zien bij BNN op NPO 3.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen