Alexander Pechtold blij met oneliner in NOS Journaal

Foto: NPSAlexander Pechtold is er blij mee dat zijn oneliner ‘5 jaar VVD op justitie, is 5 jaar puinhoop’ de NOS Journaals heeft gehaald. Dat zegt de D66-leider vandaag in het AD. Pechtolds uitspraak is één van de fragmenten uit het 14 uur durende Algemene Beschouwingen-debat van gisteren dat het nieuws heeft gehaald. “Zo’n debat duurt uren, maar dat zien de meeste mensen thuis niet. We moeten het doen met oneliners in het journaal. Hoe gemankeerd dat ook is: dan zit ik er liever wél in dan níet.’

De voorman van D66 is een graag geziene gast in tv-programma’s. Zo was hij afgelopen maand onder meer te gast in de talkshows Jinek, Pauw en WNL Op Zondag.

Alexander Pechtold is 49 jaar.

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen