Wilfred Genee niet bezig met overstap naar NOS

Wilfred Genee ziet het niet zitten om Jack van Gelder op te volgen bij de NOS. Dat vertelt de RTL 7-presentator vandaag in het AD. Waar Genee dé voetbaltalkshow van RTL presenteert, doet Van Gelder dé voetbaltalkshow van de NOS. Bij Studio Voetbal komt een vacature vrij nu Van Gelder overstapt naar Sport1, maar Genee peinst niet over een overstap. “Jack is niet te vervangen. Na hem kun je het alleen maar minder doen. En ik weet niet of mijn stijl helemaal bij Studio Sport past.”

Genee ziet zichzelf niet snel voor de NOS werken. “Al zou ik graag nog eens een programma samen met Dione de Graaff presenteren. En met Mart Smeets. Mag ik dat zeggen?

Maandag begint Genee aan een nieuw seizoen van Voetbal Inside (de nieuwe naam van Voetbal International). Naast dat programma, wil Genee niet al te veel meer doen. “De bedoeling is om vaker ‘nee’ tegen tv-klussen te zeggen en iets meer te doseren.

Voetbal Inside zal elke maandag en vrijdag te zien zijn op RTL 7.

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen