RTL 4-ster: ‘Klagende Amsterdammers naar Lelystad!’

Roel Geeraedts, één van de sterreporters van het RTL Nieuws, kijkt met verbazing naar de berichtgeving over de leefbaarheid van Amsterdam. Dat laat hij blijken op Twitter. Het toenemende toerisme in Amsterdam is zo’n beetje het favoriete onderwerp van Het Parool, maar ook de Volkskrant kwam afgelopen weekend met een kritisch artikel waarin oud-Amsterdammers vertellen waarom ze absoluut niet meer in de stad willen wonen. “Ik vond Amsterdam heel fijn de afgelopen weken.

Volgens Geeraedts is er niet veel mis met onze hoofdstad. “Las afgelopen weekend kritische stukken over leven in Amsterdam. Probeer Midden-Oosten vijf jaar en Amsterdam is plots de hemel kan ik je verzekeren.

Geeraedts vindt wel dat er veel hipsters in Amsterdam wonen. “Ik was ook even in Berlijn. Die stad is inderdaad nog leuker dan Amsterdam. Net als Istanbul en New York trouwens. Maar fijn stadje niettemin”, zegt hij.

Tegen de klagers zegt hij: “Verhuis anders lekker naar Lelystad ofzo. Daar zie je ook geen toeristen (en daar is een reden voor).

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen