Rebecca Cabau werkt aan tv-show over Ibiza

Foto: RTLRebecca Cabau, de zus van Yolanthe Sneijder-Cabau, met wie ze in de clinch ligt, werkt aan een tv-programma over Ibiza. Dat vertelt haar tv-compagnon Bart Bosch, vooral bekend van kinder-tv, in weekblad Party. Bosch en Cabau gaan het programma samen presenteren. “Rebecca is een natuurtalent en doet het zeer goed op camera. Het is een leuke meid en wars van alle luxe waarmee Yolanthe en Wesley zich wel omringen. Zij moet daar allemaal niets van hebben en is zeer basic“, zegt hij.

Hij gelooft in hun tv-project. “Het format dat wij hebben ontwikkeld, is dat ik bijvoorbeeld langs Wendy van Dijk ga in Nederland en zij dan vervolgens naar Ibiza gaat om daar samen met Rebecca langs de mooiste en voor haar meest emotionele plekjes te gaan. Denk bijvoorbeeld aan de plek waar Wendy is getrouwd.

Dat zal leuke televisie opleveren, verwacht Bosch. “Ik hoop binnenkort de gesprekken met een producent af te kunnen ronden en dat het vervolgens op televisie komt.

Volgens weekblad Party is Yolanthe Cabau jaloers op het feit dat haar zus aspiraties heeft om een tv-carrière in Nederland te starten.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen