Marga Bult wil niet met blote borsten in media

Geplaatst op ma 10 aug 2015 om 15:11

Foto: RTLHitzangeres Marga Bult zonnebaadt niet topless, omdat ze haar blote borsten niet wil terugvinden in de media. Dat geeft ze aan in weekblad Story. Bult bedekt haar borsten al jaren om paparazzi, maar ook gewone mensen met een smartphone, niet te verleiden tot een foto. “Sinds ik bekend ben geworden in 1982, zon ik niet meer in het openbaar met blote borsten. Overal zijn mensen om je heen met smartphones en camera’ s. Ook als je op vakantie bent. En ik wil liever niet zo gefotografeerd worden.

Het is een voorzorgsmaatregel, vertelt de zangeres. “Als je als bekende Nederlandse vrouw niet het risico wilt lopen dat er op internet of waar dan ook, halfblote foto’ s van je worden geplaatst, dan kun je het best je bovenstukje aanhouden.”

Alleen haar coniferen kunnen Bolt zonder bikini bewonderen. “Dat trek ik alleen uit achter mijn huis waar niemand me kan zien.
19 Reacties op “Marga Bult wil niet met blote borsten in media”


 1. Rutger

  Jezus, ik ben me toch een partijtje jaloers op die coniferen.

 2. Mark

  Wie wil Marga’s Bult-jes nu zien??? En in 1982 waren er niet eens smartphones…

 3. Peter

  WTF?????

 4. nn

  Ze is in dezelfde maand geboren als ik.

 5. nn

  We wonen in dezelfde regio. Marga is altijd zichzelf gebleven en dat vind ik heel goed van haar. Ik deel haar standpunt volledig. Wilem-Alexander zei vroeger in Engeland over de paparazzi: You are the scum of this world. Het uitschot in deze wereld.

 6. Rob

  Bedankt Marga.

 7. Harley

  Een pak van mijn hart

 8. Huiskamer

  Ik had die hangers van Marga anders wel willen zien. Mooi rijp vrouwtje.

 9. Meester in Notarieel Recht Volonté Fuchse

  Marga valt in de categorie MILF. Alhoewel ze voor mij meer een soort zus zou zijn.
  Haar uitspraken maken het stalken van Marga vanuit haar achtertuin erg aanlokkelijk, zeker nu ik nog twee weken vakantie heb en deze in NL doorbreng. Twente is sowieso een zalvende regio. Wie weet zie je me nog, Marga.

 10. Dave roelvink

  Dat is pech hebben!

 11. Wim

  En heel Nederland haalt weer opgelucht adem..

 12. nn

  @Huiskamer. Recht op in de wind zeker.

 13. Anony

  Wat zijn halfblote foto’s?

 14. nn

  @Anony. Doet me denken aan de kreet “een overhemd met korte armen”. Ze bedoelen echter een overhemd met korte mouwen.

 15. mtc

  Mag ik even lachen?? Je mag rustig topless hoor, wat zeg ik; gewoon in je blote poes.
  Wie wil dat nu nog zien? Ja, in 1982 misschien, maar inmiddels zijn we zo’n 33 jaar verder Marga….met alle verzakkingen door die tijd.

 16. variabel

  Tja en dan alle verzakkingen op een halfblote foto. Meid, waar maak jij je eigenlijk druk om? Zo wereldberoemd ben je echt niet.

 17. Fotograaf

  Al ga je naakt op je handen staan, echt niemand wil jou fotograferen, nu niet,aar vroeger zeker ook niet. Wat denk je nou zelf, de spiegel liegt echt niet.

 18. hemeltje

  hit zangeres bult wie heeft daar van gehoord?

 19. jan

  Wat een zeurders die bovenstaande figuren.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.