Lucille Werner wil De Slimste Mens achterna

Lucille Werner hoopt dat haar quiz Pointless hetzelfde pad gaat bewandelen als De Slimste Mens. Dat geeft de AvroTros-ster aan in Televizier. De Slimste Mens begon net als Pointless in de zomer en is nu een vaste waarde. “Ik denk dat het goed is om als zomerquiz te beginnen, dat hebben ze met De Slimste Mens ook gedaan. Hopelijk weet het publiek het programma te waarderen en kunnen we ermee door. het is in ieder geval niet de bedoeling dat het bij deze vijf weken blijft.”

Eigenlijk was het de bedoeling om tijdens de zomerstop van De Wereld Draait Door een zomerse editie van Lingo te maken, maar Werner koos ervoor Pointless naar Nederland te halen. Of dat het definitieve einde van Lingo betekent? “Wel van Lingo in de zomer, maar het betekent niet dat het nooit meer zal terugkeren.

Pointless is ook niet een opvolger van Lingo, maar een totaal nieuw programma. Hoe leuk ik Lingo ook vond, dit geeft mij ook wel weer nieuwe energie.

In de eerste uitzendweek van Pointless, afgelopen week, keken er gemiddeld 743.000 mensen naar het vooravondprogramma van NPO 1, goed voor een marktaandeel van ruim 19 procent.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen