‘Frank Visser kiest keihard voor het geld’

Foto: Studio KastermansFrank Visser stapt voor het geld over naar SBS 6. Dat is vandaag een veelgehoorde reactie in de diverse media. Zelf zegt Visser vooral toe te zijn aan een nieuwe uitdaging, maar dat gaat er niet bij iedereen in. “Dit is mijn bedrag en daar moet SBS het mee doen!“, grapt tv-ster Paul de Leeuw. En Esquire-baas Arno Kantelberg zegt: “Ik neem aan dat Frank Visser puur voor de centen heeft gekozen. En misschien de belofte voor een personalityshow, maar dat is pure speculatie.”

Kantelberg vindt dat Visser zijn geloofwaardigheid op het spel zet. “Ik vind het geen slimme zet. Bij SBS bewaakt niemand de grenzen en wordt het echt entertainment“, zegt hij op Radio 1.

Voormalig Parool-baas Barbara van Beukering vindt het slim van SBS. “Van SBS snap ik het wel. Ze kampen al maanden met een imagoprobleem en de nieuwe programmadirecteur wil volgens mij meer geloofwaardige en degelijke televisie. Dan zit je met zo’n Frank Visser wel goed.”

Ook zij verdenkt Visser van een hongerige portemonnee. “Frank Visser heeft waarschijnlijk drie keer zo veel geld aangeboden gekregen. Zo gaat het meestal.”

Wiskundige Ionica Smeets, die vorig jaar in Zomergasten zat, twittert: “Ik vond de rijdende rechter leuker toen hij nog niet zo commercieel was…

Ook twitteraar Rob vindt dat Visser nu een commerciëler imago heeft. “Dit is mijn rekeningnummer en daar moet u het mee doen”, grapt hij.

En Aafke: “Meester Frank Visser gaat dus nog even cashen voor hij met pensioen gaat. Ik snap dat wel. Kut is het wel.

EenVandaag-ster Lammert de Bruin is bezorgd. “De Rijdende Rechter rijdt dus voortaan in een gesponsorde Dacia Duster naar campingruzies toe? Ik wil dit niet.

Zelf vindt Frank Visser de ophef over zijn overstap naar een commerciële partij wat overdreven. “De STER zit nu ook voor en na mij. Die hebben mij ook mogelijk gemaakt.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen