Eerste twintig kanshebbers Televizier-Ring bekend

Nu de vierde kwalificatieronde voor de Gouden Televizier-Ring Verkiezing 2015 is gesloten, zijn de eerste twintig programma’s bekend die zijn geselecteerd voor dé tv-publieksprijs van Nederland. Dat heeft de organisatie laten weten. De eerste vijftien kanshebbers waren al bekend en daar komen nu De Beste Zangers van Nederland (TROS), De Jopie Parleviet Show (RTL 4), De Slimste Mens (NCRV), De Wensboom (RTL 4) en Lekker Nederlands (SBS 6) bij.

De andere vijftien titels die door het publiek zijn geselecteerd in de kwalificatierondes, zijn Boer Zoekt Vrouw, De Kwis, Divorce, Dokter Tinus. Floortje Naar Het Einde Van De Wereld, Goedenavond Dames en Heren, Heel Holland Bakt, Marco Borsato 25 jaar: Is Meer Dan Ik Alleen, Moordvrouw, Nick & Simon, The Dream, Over Mijn Lijk, Proefkonijnen, RTL Late Night, Smeris en SynDROOM.

Op de uiteindelijk selectielijst van de Gouden Televizier-Ring Verkiezing 2015 staan 40 programma’s; de overige 20 worden zorgvuldig geselecteerd door de redactie van tv-gids Televizier.

De volledige lijst wordt bekendgemaakt in Televizier 35, die op dinsdag 24 augustus in de winkels ligt. Een dag later gaan de stembussen open.

Het Gouden Televizier-Ring Gala 2015 wordt op donderdag 15 oktober uitgezonden op NPO 1.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen