Christina Curry boos om uitspraken in RTL Boulevard

Foto: RTLChristina Curry vindt het erg vervelend dat haar onthulling dat ze lijdt aan het syndroom van Asperger vrijdagavond niet serieus werd genomen in RTL Boulevard. Dat heeft ze laten weten op Twitter. Showkenner Albert Verlinde zocht contact met moeder Patricia Paay en die blijkt nogal sceptisch. “We dachten: we bellen toch even met Patricia Paay. Zij zegt: ‘Het is een schat ook, die heel vaak denkt dat ze bepaalde ziektes heeft.’ Ze heeft ook wel eens gedacht dat ze dood ging, zei Patricia.

Het zit een beetje in haar, vertelde Verlinde aan tv-kijkend Nederland. “Ze is een hypochonder, zoals dat heet.”

Dat stuit Curry tegen de borst. “Erg jammer dat mijn moeder tegen RTL Boulevard heeft gezegd dat ik een hypochonder ben. Een diagnose en heel je leven last hebben is geen grap.

De Telegraaf vindt de onthulling van Curry en de ontkenning van Paay in RTL Boulevard niet met elkaar rijmen en spreekt van een ‘raadsel rond aandoening Christina Curry’.

Raadsel rond mijn ‘aandoening’? Ik heb gewoon openhartig geschreven over iets waar ik al heel mijn leven last heb“, reageert Curry. “Een diagnose is geen grap. Autisme/Asperger is niks om voor te schamen.

Ik ben niet mijn moeder. Dus als men vragen heeft kan je gewoon bij mij (lees: een volwassen vrouw van 25, een gewoon een mens) terecht.

Curry deed haar onthulling in een column. Die is te lezen op de website Taglibro.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen