Albert: ‘Allemaal VIP-spotters op terras Gordon’

Albert Verlinde vindt het terras van Gordons Amsterdamse Blushing-vestiging ontzettend leuk, maar als bekende Nederlander is het bijna geen zitten. Dat zei de showkenner maandagavond in RTL Boulevard. Gordons zaak wordt overspoeld door volk dat een bekende Nederlander wil spotten. En daar moet je zin in hebben, aldus Verlinde. “Het is leuk om er te gaan zitten, dat heb ik ook gedaan, maar ik moet even zeggen: je bent wel een toeristische attractie.”

Blushing zit midden in de buurt waar veel BN’ers rondlopen. “Heel veel mensen komen er naartoe met de verwachting dat ze Gordon of een bekende Nederlander te zien krijgen. Dus als je er zit, bereid je voor op een uur lang selfies.”

Verder vindt Verlinde de koffiezaak van Gordon ‘echt geniaal’. “Het is strak georganiseerd, het ziet er prachtig uit en vijf cent van elke kop koffie gaat ook nog eens naar het Diabetesfonds.”

Het is echt een aanwinst. Je denkt: waarom heeft er nooit iemand eerder aan de overkant van dat drukbezochte Van Goghmuseum zo’n winkel geopend? En ook nog eens lekkere koffie.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen