Tim Douwsma zegt ‘ja’ tegen Expeditie Robinson

Foto: Nick van OrmondtNa Ronnie Flex en Sharon Doorson, is Tim Douwsma de derde kandidaat van Expeditie Robinson 2015. Dat maakte de zanger en presentator woensdagavond bekend aan de desk van RTL Boulevard. Douwsma vond het tijd worden om mee te doen. “Ik werd nu voor de derde keer benaderd en het is wel iets wat je één keer doet in je hele leven. Ik keek het programma ook. Het is een waanzinnige ervaring geweest. Ik heb veel meegemaakt. Dat is fantastisch“, zo laat hij weten.

Het was volgens Douwsma erg zwaar. “Je weet niet meer wat voor dag het is en wat voor tijd het is. Het is ongelooflijk warm. Je eet ook weinig. Het is afzien.”

Tijdens de opnames heeft Douwsma een bacteriële infectie opgelopen. “Door de lage weerstand ben je vatbaar voor allerlei infecties. Ik had vorige week echt een mond vol met blaren en dat soort gekke dingen. Maar langzaam aan knap ik weer op.”

De naam van Flex werd ook bekendgemaakt in RTL Boulevard. Hij werd op locatie geïnterviewd. Doorson moest het doen met een Twitter-aankondiging.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen