Ook hockeyster Kim Lammers in Expeditie Robinson

Foto: RTLHockeyster Kim Lammers is de tiende bekende Nederlander die meedoet aan de RTL 5-show Expeditie Robinson. Dat heeft de zender laten weten. RTL 5 maakt om de paar dagen een nieuwe naam bekend, om zo voortdurend in het nieuws te blijven. Als er net zoveel kandidaten meedoen als vorig jaar, achttien, kan de tv-zender nog wel even door. Nu is het de beurt aan Lammers. “Ik kijk echt al vanaf het eerste uur naar Expeditie Robinson, dus hoefde niet lang na te denken“, reageert ze.

Lammers is niet de eerste bekende hockeyster in het programma. “Voordat ik vertrok heb ik nog even gesproken met oud-kandidaat Fatima Moreira de Melo. Wat mij duidelijk was, is dat niet te voorspellen is hoe het spel gaat lopen.

De andere kandidaten die dit jaar te zien zijn in Expeditie Robinson zijn Elle Bandita, Ronnie Flex, Sharon Doorson, Tim Douwsma, Marian Mudder, Teske de Schepper, Oscar Aerts, Sander Janson en Amara Onwuka.

Expeditie Robinson gaat op donderdag 3 september in première op RTL 5.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen