Ook GTST-ster Everon heeft energie voor tien

Er zijn meer Goede Tijden Slechte Tijden-sterren die bovenmatig veel energie hebben. Everon Jackson Hooi heeft zelfs het idee dat hij de hele wereld aan kan. Dat vertelt hij in weekblad Story. Hooi stopt naast zijn fulltime job bij GTST ook veel tijd in zijn onderbroekenlijn. “Ik wil uiteindelijk de grootste onderbroekenverkoper van de wereld worden. Ik heb zoveel goede ideeën. Dat komt ook omdat ik nu zo goed in mijn vel zit. Ik heb zoveel energie, alsof ik de hele wereld aankan.

De acteur denkt dat hij alles kan combineren. “Ik ben ervan overtuigd dat een en ander te combineren is. Bovendien vind ik GTST nog steeds veel te leuk om ermee te stoppen. Ik leid nu wel een heel druk bestaan. Maar Jozua steunt mij onvoorwaardelijk“, zegt Hooi, verwijzend naar zijn vriendje.

Jozua werkt mee aan de onderbroekenlijn. “Hoe leuk is het dat ik dit samen met mijn geliefde doe? Samen zijn we op zoek gegaan naar investeerders, en nu is de lancering in september een feit!

Hooi’s GTST-collega Ferry Doedens kwam onlangs in het nieuws, vanwege zijn ontslag bij de soap. Door zijn vele nevenactiviteiten kwam hij te vaak te laat op de set.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen