Maarten van Rossem vindt Netflix teleurstelling

Maarten van Rossem is abonnee geworden van Netflix, maar is tot nu toe een beetje teleurgesteld. Dat vertelt het De Slimste Mens-jurylid in weekblad VARAgids. Van Rossem kijkt nooit televisie omdat hij het ‘rommel’ vindt en zocht daarom zijn toevlucht tot Netflix. “Ik heb tegenwoordig wel Netflix, al behoort die tot de grotere zenderteleurstellingen van mijn leven. Ik wist niet dat er zó veel slechte films waren. Zoals Ocean’s Eleven, met die gladde Clooney”, begint de tv-persoonlijkheid.

Ocean’s Eleven viel niet in de smaak bij Van Rossem. “Die gaat een kluis in Las Vegas beroven en er loopt werkelijk niks fout, terwijl het toch zo’n beetje de meest complexe operatie ooit is. Verschrikkelijke onzin.”

Zoals de meeste films, aldus de historicus. “Net als die eerste film van In de ban van de Ring, het leek wel alsof dat verhaal zich afspeelde in het land van de Teletubbies.”

Toch zitten er ook pareltjes tussen. “Capote, die was wel erg goed. En Netflix zendt al die BBC-documentaires over de aarde en de oceanen uit, ook bijzonder fascinerend.”

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen