Jan Kooijman complimenteert Marjolein Keuning

Foto: RTLJan Kooijman heeft Marjolein Keuning gecomplimenteerd voor haar werk als inval-Albert in RTL Boulevard. Dat was te zien in de uitzending van vrijdag. Keuning zat twee weken lang op de stoel van Albert Verlinde en zal volgens inval-Winston Kooijman gemist worden. “Je hebt hier twee weken met verve op deze kruk gezeten. Ik mag je absoluut een heel groot compliment geven. Dat heb je geweldig gedaan. Ik hoop echt dat je hier nog een paar keer terugkomt in de toekomst.

De Goede Tijden Slechte Tijden-actrice was deze zomer de verrassing van RTL Boulevard. Hoewel ze nauwelijks ervaring heeft in de presentatierol die ze vervulde, kreeg ze nauwelijks kritiek van kijkers. Ze bracht de showrubriek nieuwe energie.

Keuning heeft in haar afgelopen twee weken één keer een editie van RTL Boulevard gepresenteerd met alleen maar vrouwen achter de presentatiedesk. Vorige week vrijdag zaten naast Keuning presentatrice Daphne Deckers en lifestyle-expert Manon Meijers.

Maandag zit Albert Verlinde gewoon weer op de tweede kruk van RTL Boulevard. Of Keuning vaker komt invallen bij RTL 4’s showrubriek, is onduidelijk.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen