Holland’s Got Talent terug: positie Gordon onduidelijk

De RTL 4-show Holland’s Got Talent keert terug op de buis. Er wordt gezocht naar kandidaten. Dat hebben RTL 4 en producent Blue Circle bevestigd. Er is veel onzeker over het nieuwe seizoen van Holland’s Got Talent, omdat Gordon in november heeft aangekondigd te stoppen met zijn jurywerk in Holland’s Got Talent en X Factor na negen jaar in jury’s te hebben gezeten. “Even een paar jaar geen gejureer meer, laat een volgende generatie maar ’s een mening geven“, zei hij destijds.

Volgens Albert Verlinde baalde RTL-baas Erland Galjaard flink van zijn besluit, omdat BN’ers met een sterke mening niet voor het oprapen liggen. De showkenner zei destijds dat Galjaard hem gaat proberen over te halen. “Dat lukte hem eerder ook.

Een paar weken later, eind november, maakte Verlinde bekend dat Holland’s Got Talent voorlopig van de buis verdwijnt. “Het wordt uitgesteld tot Gordon weer zin heeft om het te doen.

Dat betekent dat het programma in ieder geval anderhalf jaar niet op de buis komt, tot 2016. Is dat chic of is dat niet chic?“, aldus de showkenner.

Of Gordon terugkeert in de jury, kan een woordvoerster van RTL 4 nog niet zeggen. “Over de jurysamenstelling kunnen we nu nog niks melden.”

De terugkeer van juryleden Chantal Janzen en Dan Karaty en presentator Robert ten Brink is ook nog niet bevestigd. Hoewel Karaty al wel heeft gereageerd op het nieuws over de terugkeer van HGT: “Yeah baby!

Lees ook: Gordon wil Holland’s Got Talent-kijker buitenspel zetten

Lees meer artikelen over Gordon en Holland’s Got Talent

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen