Gerard Joling: ‘Te veel geld om uit te geven’

Gerard Joling heeft zo weinig vakantie dat hij onmogelijk al zijn geld kan spenderen. Dat heeft hij vanochtend laten weten op Radio 538. Joling komt deze zomer naar eigen zeggen nauwelijks aan vakantie toe door de opnames van K3 Zoekt K3. “Het is op zich hartstikke leuk om te doen – ik wist het ook van tevoren – maar anders had ik zes weken vakantie gehad. Nu heb ik er vier. Ik heb maandag twee weken vakantie en ik heb ook al twee weken gehad, maar het is dit jaar een beetje rommelig.

De entertainer heeft een gebrek aan vakantie. “Ik ga wel vijf of zes keer weg per jaar, maar dat is niet altijd twee weken. Het is soms ook tien dagen of een week. Eigenlijk veel te kort, gezien mijn inkomen.”

Op dit moment vinden de opnames van de voorrondes van K3 Zoekt K3 plaats. “Dat gebeurt op verschillende locaties in België. Ik ga zometeen naar Brussel en daarna naar Gent.”

Als die opnames erop zitten, gaat Joling weer lekker op reis. “Dan heb ik lekker een wijntje en een lekkere lunch. Dan gaan we ’s avonds het uitgaansleven in. Je eet en drinkt daar veel te veel. Ik vind het heerlijk om lekker te ontspannen.”

Waar hij de rest van zijn geld aan besteedt? “Om al die platen gedraaid te krijgen op Radio 538.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen