‘Ferry Doedens lang niet enige snuiver in tv-land’

Ferry Doedens is lang niet de enige tv-bekendheid die aan de drugs zit. Dat heeft radio-dj Alex Oosterveen gezegd op Radio Veronica. Oosterveen vindt het ontslag van Doedens bij GTST erg overdreven. “Ik vind het heel erg flauw dat Ferry om die reden ontslagen is, want hij is echt niet de enige liefhebber van cocaïne in de televisiewereld. De hele boel daar hangt van de drugs aan elkaar en uitgerekend hij wordt om die reden ontslagen. Dat vind ik flauw“, aldus de radiopresentator.

Hij verwacht dat Doedens tóch mag blijven bij de soap. “Een cocaïneverslaving is bij Endemol echt geen reden tot ontslag. Straks nemen ze je gewoon weer aan en zeggen ze dat hij afgekickt is.”

Wel probeert Oosterveen er wat druk achter te zetten. “Als ze je binnen 24 uur niet terugnemen, dan maak ik de namen bekend van andere televisiesterren die ook aan de cocaïne zitten. Dat is inderdaad chantage, maar dat zijn ze bij de familie De Mol wel gewend.”

Doedens wordt geacht na de zomer nog een aantal maanden op de set van GTST te verschijnen. In het najaar gaat zijn ontslag bij de soap pas echt in.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen