Willem en Máxima bedanken Antoin Peeters

Foto: RTLKoning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben Antoin Peeters bedankt voor zijn koninklijk huis-verslaggeving in de afgelopen jaren. Dat heeft hij gezegd op Radio 10. Peeters is nu bezig aan zijn laatste royaltyreis, omdat hij Rick Nieman gaat opvolgen als RTL Nieuws-anchor. “Ik heb inderdaad een kort gesprekje met ze gehad, dat was vrijdagavond in Canada. Ik mocht het paar een handje geven. En toen begonnen ze er zelf over, dat dit mijn laatste reis is en dat ik er een mooie baan voor terugkrijg.”

Ze waren goed geïnformeerd, aldus Peeters. “Ze vroegen ook of ik het niet ging missen, ik zei dat het mooie, bijzondere jaren waren maar dat het tijd is voor iets nieuws.

Peeters is in Washington, waar het koninklijk paar op werkbezoek is. “Volgens mij hebben ze er zin in. Ze hebben net weekend gehad. Het is een groot geheim wat ze doen in het weekend, ik denk lekker chillen en misschien shoppen.

Het belangrijkste is het bezoek aan de president in het Witte Huis. “Ik mag ook mee naar binnen. Ze hebben een half uur om te praten met president Obama, het zal dan vooral gaan over 70 jaar bevrijding en de goede relatie die we met Amerika hebben.

Het is toch wel een beetje gek. Het is toch een periode die je afsluit. Ik heb een hoop meegemaakt. Van het ski-ongeluk van Prins Friso tot de troonswisseling en de eerste jaren van Willem-Alexander als koning. Dit is zeker een mooie afsluiting.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen