Peter Timofeeff krijgt tegel in RTL Walk of Fame

Peter Timofeeff wordt vereeuwigd met een eigen tegel op de RTL Walk of Fame. Dat heeft de tv-zender laten weten. Vorig jaar september werd Timofeeff getroffen door een hersenbloeding. Tijdens het herstelproces heeft hij de pensioengerechtigde leeftijd bereikt. “Ik heb het voorrecht genoten om jarenlang met Peter te mogen werken. Hij is een zeer kundige meteoroloog, een uitstekend presentator en een buitengewoon vriendelijke collega“, zegt RTL Nieuws-baas Harm Taselaar.

Taselaar: “Het is jammer dat hij door zijn fysieke malheur in feite al eerder van het scherm afscheid heeft moeten nemen. Ik dank hem bijzonder voor al die jaren die achter ons liggen en wens hem een blijmoedige en fijne toekomst toe.”

Voor Timofeeff is het een lastig afscheid. “Met pijn in mijn hart neem ik afscheid van een hele mooie periode in mijn leven. Ik heb altijd met veel plezier bij RTL gewerkt. Nu breekt er een mooie nieuwe periode aan, waarin ik samen met mijn vrouw leuke dingen ga ondernemen.”

Veel mensen zijn benieuwd hoe het met me gaat. Het gaat heel goed met me, ik zit nog steeds in het herstelproces en dat duurt heel lang. Maar we zijn op de goede weg.

Eerder al kregen onder meer Irene Moors, Carlo Boszhard, Jan de Hoop, Conny Mus en de cast van ‘Gooische Vrouwen’ een tegel in de Wall of Fame.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen