Patty Brard ‘heel treurig’ om vertrek Beau

Foto: SBSPatty Brard vindt het verschrikkelijk dat Beau van Erven Dorens straks niet meer op de set van Shownieuws te vinden is. Dat heeft de tv-diva laten weten in Life 4 You. SBS 6 heeft Van Erven Dorens de laan uit gestuurd, maar de presentator heeft nu al weer onderdak gevonden bij RTL 4. “Daar ben ik heel treurig om. Het was toch mijn maatje. Het is één van die unieke mensen die je in je carrière tegenkomt op je pad waar je zó’n klik mee hebt“, legt de presentatrice en show-expert uit.

Toch begrijpt Brard waarom Van Erven Dorens zich niet op zijn plek voelde bij SBS. Hij klaagde over het programma-aanbod van de zender. “Ik gun mijn lieve Beau natuurlijk het allerbeste en eigenlijk veel meer dan dat hij deed natuurlijk. Ik ben erg blij voor hem dat hij gelukkig is bij RTL.”

Maar, zo besluit ze: “Zonder Beau is het echt gewoon niet hetzelfde.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen