NPO 1 en SBS 6 floreren op late avond

NPO 1 en SBS 6 profiteren er flink van dat de late avond van RTL 4 is ingestort nu Humberto Tan op reis is. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Waar RTL Late Night rond de 900.000 kijkers scoorde, weet opvolger Divorce een stuk minder kijkers te boeien. Na de 415.000 kijkers (9 procent) van maandag, zaten er dinsdag nog maar 339.000 kijkers (7 procent) klaar voor de serie herhalingen. De RTL Late Night-kijkers wijken uit naar Jinek op NPO 1 en het (show)nieuws op SBS 6.

Eva Jinek scoorde vorige week, tegenover Humberto Tan, gemiddeld 560.000 kijkers (16 procent). Op dinsdag zaten er 801.000 kijkers (24 procent) klaar voor de presentatrice.

Hart van Nederland en Shownieuws scoorden dinsdag voor de tweede avond op rij allebei boven het miljoen. Hart noteerde ruim 1,1 miljoen kijkers (21 procent) en Show bijna 1,1 miljoen (26 procent).

Het team van Shownieuws reageerde dinsdag lyrisch op de eerste miljoenscore in tijden. Vandaag kan opnieuw de vlag uit. “Super dat Shownieuws gisteren weer een miljoen kijkers had. Gefeliciteerd!“, twittert SBS-legende Tina Nijkamp.

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen