Mike Weerts vindt reguliere tv ‘waardeloos’

Foto: Nick van OrmondtActeur Mike Weerts vindt het grootste deel van de programmering van NPO, RTL en SBS erg slecht. Hij kijkt er dan ook zelden naar. Dat vertelt hij dit weekend in De Telegraaf. Weerts is niet onder de indruk van de traditionele tv-zenders. Liever kijkt hij, zoals steeds meer jongeren, ‘on demand’. De afstandsbediening gebruikt hij zelden om naar de reguliere tv-zenders te zappen. “Eerlijk gezegd niet. Ik vind het allemaal waardeloos. Ik ben heel blij met het Netflix-knopje.”

Helemaal links laat Weerts de tv niet liggen. “Natuurlijk stem ik wel eens op een goede documentaire op NPO 1, 2 of 3 af en kijk ik ook wel eens naar De wereld draait door. Humberto Tan vind ik het goed doen. Maar reguliere televisie is niet echt aan mij besteed.

De meeste tv-programma’s weten hem niet te ‘prikkelen’. “Van programma’s als Utopia en Adam zkt. Eva snap ik al helemaal niet dat ze een podium krijgen.

Ik vind het allemaal heel veel van hetzelfde en over de kwaliteit valt ook wat te zeggen.

Aan Netflix-series is Weerts wel verslingerd geraakt. “Ik ben net klaar met House of cards.”

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen