Mark van Eeuwen ergert zich aan showmedia

Mark van Eeuwen, bekend van GTST, kan zich soms behoorlijk ergeren aan de showmedia. Dat vertelt hij in Mikro Gids. Het liefdesleven van Van Eeuwen is een dankbaar onderwerp voor deze media. “Dat is om gek van te worden. Zeker als er leugens opgeschreven worden. Ik praat niet over privézaken in de media, dus gaan ze raden. Het is gekomen door GTST. Iedere dag kijken er zo’n anderhalf miljoen mensen naar en daar word je bekende Nederlander van“, geeft de voormalig soapster aan.

Van Eeuwen wordt op de voet gevolgd door roddeljournalisten. “Het is heel irritant dat als je even met een vrouw praat, zij als je nieuwe liefde wordt bestempeld. Of dat mensen je stiekem filmen.”

Toch wil hij daar niet te veel over klagen. “Maar goed, als je daar niet tegen kunt, moet je niet in een populaire soap of film spelen. Het zal vast stoppen als ik een relatie ben en daar gelukkig mee ben.”

Maar ik houd geen rekening met mijn zogenaamde sterrenstatus. Ik zit rustig met een baard van vier dagen in de tram. Ik ben er niet mee bezig en dat wil ik zo houden. Bekendheid is uiteindelijk voor niemand echt goed. En: ik wil acteur zijn en geen BN’er.”

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen