Fajah Lourens heeft last van lekkende borst

Fajah Lourens, bij het grote publiek nog altijd bekend van haar rol in GTST, heeft last van een lekkende borst. Dat heeft ze gezegd in de ochtendshow van 100% NL. Lourens moet onder het mes. “Wat ik nu ga zeggen gaat natuurlijk weer voorpaginanieuws worden, maar er is er één lek. Het is heel vervelend. Ik moet weer onder het mes. Het is mijn linkerborst. Dat is heel vervelend voor mij, want ik train natuurlijk heel veel. Ik ben er eigenlijk heel verdrietig over“, aldus de dj en actrice.

Ze heeft ontzettend veel spijt van de borstvergroting. “Ik heb ooit bedacht dat ik een borstvergroting wilde en daar heb ik nu ontzettend veel spijt van nu ik 33 ben. Ik raad het iedereen af.”

Lourens heeft haar borsten veel te groot laten maken. “Dat was destijds een trend. Uiteindelijk liet ik het weer kleiner maken, maar dat ging niet goed en daar hield ik een litteken aan over. Dat heb ik zes jaar geleden moeten laten veranderen.”

Ik dacht er vanaf te zijn, maar nu is er één lek. Hoe verzin je het? Na de operatie kan ik acht weken mijn bovenlichaam niet trainen. Daar gaan mijn triceps.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen