Antoin Peeters vindt weerpresentatoren NOS saai

Foto: RTLAntoin Peeters, de nieuwe anchor van RTL Nieuws, vindt de weerpresentatoren van de NOS een beetje saai. Dat vertelt de televisiejournalist in Mikro Gids. Gevraagd naar wie hij de beste weerpresentator van Nederland vindt, zegt Peeters: “Onze eigen RTL-weervrouw Helga van Leur. En ik vond John Bernard destijds ook top. Bij de NOS vind ik ze vaak een beetje saai, maar dat is ook fijn, want daardoor kijk je alleen naar het weer. Helga doet het altijd met een sprankel.

Peeters is helemaal ondersteboven van Van Leur. “Zij kan je het meest dramatische weer voorspellen, terwijl je er toch een goed gevoel bij houdt.”

Vroeger had Peeters een andere smaak, blijkt als hij wordt gevraagd naar zijn jeugdliefde. “Ik moet wel gelijk aan Pamela Anderson van Baywatch denken. Vanwege haar mooie stem? Natuurlijk, én vanwege die mooie rode badpakken.”

Tegenwoordig kijkt Peeters niet meer graag naar oppervlakkige tv. “Een genre waar ik niets mee heb, is dat van de reallifesoaps. Je schiet er niks mee op. Ik vind het altijd fijn als een tv-programma je aan het denken zet.”

Maar bij zo’n reallifesoap denk je achteraf: wat heb ik nu gezien? Iemand die van de ene naar de andere plek gaat en niks interessants doet.”

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen