Albert Verlinde is kritiek op RTL Boulevard beu

Albert Verlinde vindt het irritant dat RTL Boulevard steeds weer wordt herinnerd aan het uitzenden van stiekem gemaakte opnames van Georgina Verbaan en van Yolanthe Sneijder-Cabau. Dat zegt de showkenner in het AD. Verlinde bracht in beeld hoe Verbaan vreemdging van Jort Kelder. “Weet je wat ik zo bijzonder vind? Ons programma bestaat veertien jaar, we hebben bijna drieduizend afleveringen gemaakt, maar we blijven vastgepind worden op drie of vier momenten“, zo laat hij weten. 

Wesley en Yolanthe in de parkeergarage is er ook zo één, aldus Verlinde. “Dat mechanisme werkt blijkbaar niet zo bij Pauw & Witteman, waar een schrijver aan tafel zat die zijn nierdonatie verzon, en ook niet bij De Wereld Draait Door, waarin live een kikker doormidden werd gesneden.”

Verlinde vindt dat ‘raar’. “Misschien komt het doordat ik met Boulevard dit televisiegenre op de kaart heb gezet. We hebben alles zelf moeten uitvinden. Maar ik blijf altijd achter mijn team en de beslissingen die zijn genomen staan.

Spijt heeft hij niet. “We hebben gehandeld zoals we toen dachten dat het moest.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen