Vrouw Antoin Peeters vreest niet voor Merel Westrik

Foto: RTLDe vrouw van Antoin Peeters maakt zich er geen zorgen over dat hij straks een duo vormt met de knappe Merel Westrik. Dat heeft de RTL Nieuws-ster laten weten op 100% NL. Westrik wordt Peeters’ tv-vrouw. “Dat houden we strikt gescheiden, hè. Dat is heel professioneel en zakelijk. Ik zie natuurlijk ook wel dat het een mooie vrouw is, maar het is voor mij gewoon een collega, waar ik al heel vaak mee heb samengewerkt. Het is een heel goede journalist. Een topwijf en een heel leuke collega“, zegt hij.

Volgens Peeters wordt hij erg vaak aangesproken op zijn nieuwe tv-collega. “Het is vooral iets wat heel veel vrienden en andere mensen de laatste dagen tegen me zeggen, van: zó, nu sta je naast Merel! Het is niet zo zeer dat ik er sta, maar dat ik naast Merel sta.

Peeters is niet van plan om Westrik straks na de uitzendingen mee naar huis te nemen. “Ik ben getrouwd met Renate. Zij is twee jaar ouder dan ik. Ik heb twee kinderen van elf en acht. Mijn vrouw is stewardess bij de KLM. We houden het al heel lang vol en dat gaan we nog heel lang doen.

Half juni debuteert Peeters als vaste anchor van het Half Acht Nieuws.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen