Trijntje had podiumvrees in RTL Late Night

Foto: RTLTrijntje Oosterhuis was erg zenuwachtig voor haar recente optreden in RTL Late Night. Dat vertelt ze in de Televizier. Oosterhuis heeft sowieso vaak last van nervositeit, maar bij Humberto Tan was ze helemaal gespannen. “Laatst moest ik in RTL Late Night een verrassingslied voor Marco Borsato zingen; ik werd helemaal onwel toen ik klaar stond om op te gaan. Maar ondanks de zenuwen gaat het altijd wel goed, het is nog nooit misgegaan. Dat gevoel vlak van tevoren is alleen vreselijk.

Straks treedt Oosterhuis op voor de bijna 200 miljoen kijkers van het Eurovisie Songfestival. “Ik repeteer gelukkig heel veel, daardoor word je geroutineerd en dat zal schelen. Maar ik heb altijd erg veel last van knikkende knietjes; dat heb ik m’n hele carrière al gehad. Verschrikkelijk, dat gaat nooit over.

Ze gaat er in elk geval vol voor. “Ik heb met Ilse DeLange en met Anouk gesproken, maar iedereen gaat er anders mee om. Anouk ging liever bowlen dan meegaan in dat mediacircus. Dat snap ik, maar ik ben een heel ander type.

Als ik iets doe, dan doe ik het ook. Ik kom dus overal opdraven en ga er vol van genieten.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen