Paul de Leeuw wil Mika in late night-show

Foto: RVDAPaul de Leeuw hoopt dat zanger Mika weer bij hem te gast wil zijn als hij straks terug is met een grote nieuwe tv-show op NPO 1. Dat meldt de presentator op Twitter. De Leeuw is op vakantie in New York en heeft daar dit weekend een concert van Mika bijgewoond. De VARA-ster en de wereldster hebben elkaar backstage ontmoet en zijn op de foto gegaan. Die foto heeft hij op Twitter geplaatst met een uitnodiging: “Amazing love you and see you in Holland! Be my guest on tv.

Dit najaar keert De Leeuw terug met een personalityshow op NPO 1, de meest bekeken tv-zender van het land. De afgelopen jaren nam De Leeuw relatieve tv-rust, om zichzelf opnieuw uit te vinden.

De Leeuw was jarenlang dé ster van de zaterdagavond, totdat de Linda de Mol-show Ik Hou Van Holland hem compleet naar huis speelde. Het was een moeilijke periode voor de tv-ster.

Nu keert hij terug met een show waar nog weinig over bekend is. Hij omschreef het nieuwe programma met een citaat van Tosca Hoogduin: “Voor mensen die willen slapen maar nog niet kunnen, of kunnen slapen maar nog niet willen!

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen