Marlijn Weerdenburg gaat presenteren voor SBS 6

SBS 6 gaat Marlijn Weerdenburg, de ster uit de dramaserie Danni Lowinski, ook inzetten als presentatrice. Ze wordt het gezicht van De Vierdaagse. Dat heeft de zender laten weten. Weerdenburg kijkt uit naar haar debuut als presentatrice. “Presenteren is al een tijdje een ambitie van me. Het lijkt me doodeng, maar dingen waar ik bang voor ben wil ik juist graag een keer doen. Ik kijk er erg naar uit om een nieuw avontuur aan te gaan, waarbij ik mezelf van een andere kant kan laten zien.

De actrice heeft veel affiniteit met het onderwerp van het programma. “Wandelen is ook iets dat ik van jongs af aan al heel graag met mijn familie doe. Ik ben nu al erg benieuwd naar alle verhalen van de deelnemers en het lijkt een feest om dit van dichtbij mee te maken.

Dit jaar wordt de 99e editie van de Vierdaagse georganiseerd. Tijdens dit jaarlijkse wandelevenement in Nijmegen lopen er zo’n 42.000 mensen mee, die na vier dagen onder luid gejuich worden binnengehaald. Weerdenburg zal met de deelnemers spreken en verslag uitbrengen van deze gebeurtenis.

De Vierdaagse is vanaf maandag 20 juli vijf dagen lang meteen na de late editie van Shownieuws te zien op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen