Liesbeth List begrijpt niets van Netflix

Liesbeth List begrijpt helemaal niets van de streamingdienst Netflix. Dat vertelt de zangeres in een interview met VARAgids. List is wel nieuwsgierig naar de online tv-zender en gaat de tijd nemen om zich erin te verdiepen. “Netflix? Nee dat heb ik niet helaas, dat begrijp ik allemaal niet. Ik ben alleen, dus men kan mij niet helpen. Maar misschien dat ik na het beëindigen van onze voorstelling Tandem echt eens de tijd neem om te bestuderen hoe het werkt. Dan hoef ik al dat moois niet meer te missen.”

Veel tv kijkt List ook niet. “Als zangeres ben je eigenlijk nooit thuis’s avonds. Ik ben altijd in het theater. Ik bekijk wel altijd het nieuws om 20:00 uur als ik thuis ben en ik zag natuurlijk de serie Ramses, oh die was geniaal.

Als List thuis komt, gaat de tv ook niet meer aan. “Alle mooie programma’s, zoals al die series met van die goede acteurs, zijn rond 22:30 uur ’s avonds, dus die moet ik allemaal missen. Dan lig ik in bed of ik ben er niet.

Netflix, en het illegale gratis alternatief Popcorn Time, zijn enorm populair onder jongere Nederlanders. Zij laten de traditionele tv meer en meer links liggen.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen