‘Jouw Vrouw’-Virginia begrijpt Ma Flodder-imago

Foto: RTLVirginia van Eck, de 22-jarige verloofde van Peter Jan Rens (64), begrijpt dat haar deelname aan Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS haar Ma Flodder-achtige imago heeft versterkt. Dat vertelt ze in weekblad Privé. Volgens Van Eck gingen de kijkers de uitzending al in met een vooroordeel over haar. “Al voordat we meededen aan Jouw Vrouw Mijn Vrouw, had iedereen een mening over mij. Veel mensen zien mij nu eenmaal als een Ma Flodder. Het is bij mij thuis niet altijd kraakhelder.”

De RTL 4-kijker kreeg een kijkje in Van Ecks woning. Die was niet zo schoon. “Dat kan ook niet met mijn dochtertje van elf maanden en mijn puberbroer Giovanni. Ik ruim heus wel op, maar als Rob Geus één nasikorrel ziet liggen, roept hij al: oh jee, hier ligt troep! Daar word je toch knettergek van?!

Van Eck begrijpt dat mensen een verkeerde indruk van haar hebben. “Om te beginnen ben ik 42 jaar jonger dan Peter Jan. En ik snap dat dit op zijn zachtst gezegd een indrukwekkend leeftijdsverschil is.

Toen ze zwanger werd, begonnen haar hormonen op te spelen. De echtelijke ruzies van Rens en Van Eck haalden het nieuws. “Soms gooide ik zelfs het serviesgoed door de kamer. Als ik zo’n woedeaanval kreeg, was ik absoluut niet voor rede vatbaar. Ik had mezelf totaal niet in de hand.

Ik weet dat andere zwangere vrouwen zulke dingen soms ook doen. Maar die wonen niet samen met een BN’er, dus hun uitspattingen komen niet in de media. Die van mij wel…

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen