CBS bevestigt einde Crime Scene Investigation

Het Amerikaanse tv-netwerk CBS heeft zojuist bevestigd dat de wereldberoemde misdaadserie Crime Scene Investigation ophoudt te bestaan. De laatste aflevering was afgelopen februari al te zien. Dat blijkt uit de najaarspresentatie van CBS. CBS komt op 27 september als afsluiter met een twee uur durende tv-film. “Ik heb hier tranen in mijn ogen van”, aldus CBS’ entertainmentbaas Nina Tassler. “Het was een serie die zó belangrijk was voor ons tv-netwerk, en we zullen afsluiten met een epische finale.

Hoewel CSI nog altijd één van ’s werelds succesvolste series is, nam het kijkerspubliek in de thuismarkt flink af. Waar CSI ooit ’s werelds succesvolste serie was, is die rol inmiddels overgenomen door NCIS.

Voor de twee uur durende tv-film keren twee hoofdrolspelers van vroeger, William Petersen en Marg Helgenberger (foto), weer even terug op de set van CSI.

De huidige hoofdrolspeler van CSI, Ted Danson, voegt zich bij de cast van de nieuwe spin-off CSI: Cyber. Met CSI: Cyber leeft CSI toch nog een beetje voort.

In Nederland is CSI te zien bij RTL 4. De tv-zender heeft zijn crime-maandag ooit om CSI heen gebouwd. Inmiddels is de crime-maandag de slechtst bekeken avond van de zender.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen