Ben Saunders: ‘Albert doet alles voor kijkcijfers’

Ben Saunders vindt dat Albert Verlinde alles voor de kijkcijfers doet. Dat heeft de The Voice-winnaar laten weten in een verklaring op Instagram. Saunders heeft op Bevrijdingsdag een verkeersregelaar mishandeld en wordt nu aan alle kanten verbaal aangevallen. Verlinde’s medewerkers zochten hem op in Hoorn, waarna de zanger ’s avonds in de uitzending geciteerd werd. “Ze doen alsof ik heb gereageerd om een reactie van mij te krijgen! En doen alles voor kijkcijfers!“, aldus de artiest.

De zanger baalt van Verlinde. “Lieve mensjes van Nederland. Normaal gesproken zou ik niet op een media reageren maar ik vind dat het nu een beetje te ver gaat! Ik heb aan NIEMAND een reactie gegeven tot NU!“, schrijf hij. “Als het over jezelf gaat, dan ren je weg meneer de Albert!

Saunders blijft achter zijn mishandeling staan. “Ja, ik heb een goede corrigerende tik gegeven aan iemand die te ver is gegaan in mijn ogen. Ze stonden met zes man om hem heen, en werd heen een weer getrokken! Dit is MIJN vader en zal dit nooit toelaten!

Ik heb mijn principes! En belangrijk: ik heb m’n familie nog! En heb geen spijt dat ik NIET ben weggelopen en zeker niet omdat ik m’n vader alleen liet staan! Ik zal er voor moeten boeten, zonder moeite, met geheven hoofd!

De Saunders-familieleden staan bekend als de Tokkies van Hoorn.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen