Veronica na tien jaar verder zonder Two and a Half Men

Foto: Falco HassinkVeronica begint in mei met het allerlaatste, twaalfde seizoen van de hitserie Two and a Half Men met Ashton Kutcher. De tv-zender gaat de twaalfdelige reeks uitzenden in een tijdsbestek van acht weken. Dat heeft het station vandaag laten weten. Two and a Half Men begon in 2005 op Veronica en is uitgegroeid tot een vaste waarde van de zender. “Zo scoorde vorig nieuw seizoen maar liefst 7,8 procent marktaandeel in de doelgroep 20-34 jaar“, zo laat een zegsvrouw weten.

In het twaalfde en allerlaatste seizoen gaat Two and a Half Men terug naar waar het oorspronkelijk begon: twee totaal verschillende mannen die samen een kind proberen op te voeden.

Alan en Walden willen namelijk een kind adopteren. Om dit voor elkaar te krijgen, moeten ze allerlei kapriolen uithalen, zoals een nephuwelijk.

Samen met het reeds lopende nieuwe seizoen van The Big Bang Theory vormt de laatste reeks van Two and a Half Men vanaf 2 mei de nieuwe zaterdagavond van Veronica, die bestaat uit maar liefst vier uur lang comedyseries.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen