Valerio Zeno vindt eigen kijkcijfers te laag

Foto: NCRVValerio Zeno is niet tevreden met de kijkcijfers van zijn nieuwe tv-programma Valerio International op NPO 3. Dat heeft de presentator laten weten in Koffietijd. Valerio International trapte af met 334.000 kijkers en bijna 5 procent marktaandeel. Zeno had er veel meer van verwacht en is dan ook behoorlijk teleurgesteld. “Ik ben er helemaal agressief van geworden. Ik verwachtte natuurlijk 1,3 miljoen kijkers, ongeveer. En dat was het niet. Het was 334.000“, aldus de presentator.

Overigens beaamt Zeno dat het programma voor begrippen van NPO 3 geen complete flop is. “Jawel, maar ik maak natuurlijk programma’s die ik aan zo veel mogelijk mensen wil laten zien.”

Het programma dat hij met Dennis Storm maakt doet het een stuk beter op dezelfde zender. “Vorige week liep Proefkonijnen nog en daar haalden we 730.000 kijkers mee. Dat vind ik lekker.”

In Valerio International interviewt Zeno landgenoten die succesvol zijn in het buitenland. Het programma is elke maandagavond te zien op NPO 3.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen