Trijntje Oosterhuis trekt zich niets aan van kritiek

Trijntje Oosterhuis trekt zich niets aan van de kritiek op haar Songfestival-liedje Walk Along. Dat heeft de zangeres laten weten in De Wereld Draait Door. Oosterhuis trekt zich er niet te veel van aan. “Ik kan er wel goed tegen. Weet je wat het is? Ik neem dat niet heel persoonlijk. Wat ik probeer te doen, is gewoon zo goed mogelijk te zingen. Dat is mijn taak. Verder laat ik me omringen door mensen die weer heel goed zijn in hun vak en dat zo goed mogelijk doen“, zo vertelt ze.

Op een gegeven moment moet je je prioriteiten gaan leggen, legt Oosterhuis uit. “Je kan wel denken: oh, er kijken zoveel miljoenen mensen! Of: o, die vindt er dat van! Maar dan ben je eigenlijk niet meer bezig met wat je daar aan het doen bent.”

Het nieuws dat zij niet zou willen winnen, is onzin, meent ze. “Natuurlijk wil ik dat graag! Er is ooit een quote uit de hand gelopen van: ‘Trijntje wil niet winnen.’ Dat is helemaal niet waar. Natuurlijk zou ik het geweldig vinden, maar als je aan mij vraagt ‘Ga je winnen?’, dan ben ik te bescheiden om te zeggen: ja, ik ga winnen!”

Dat is toch niet aan mij? Maar wat mij betreft kan het liedje winnen.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen