RTL Boulevard-kijkers ergeren zich aan Gordon

Het optreden van Gordon als inval-Albert in RTL Boulevard heeft vanavond bij veel kijkers ergernis opgewekt. Dat blijkt uit reacties van kijkers op sociale media. Veel kijkers vonden dat Gordon de uitzending verstoorde. “Wat een historisch slechte bijdrage van Gordon aan RTL Boulevard, vanavond“, vindt Metro-journaliste Sigrid. En RTL 4-kijker Sandra: “Wat een verschrikking om Gordon aan de desk te hebben! Zonde van het mooie interessante programma! Zeer irritant.

Dave vindt dat Gordon wel erg nadrukkelijk aanwezig was. “Gelukkig is RTL Boulevard afgelopen. Normaal is Gordon wel om te lachen, maar nu was het erg vervelend. Stomme grap op stomme grap.

Het lijkt erop dat veel mensen vooral denken dat de jolige Gordon en RTL Boulevard geen match zijn. “Vind Gordon best een leuke vent, maar niet bij RTL Boulevard. Niet de juiste persoon hiervoor”, zegt Harriet.

Loek ergerde zich er vooral aan dat Gordon voor de grap een fles wijn aan de mond zette. “Er kijken ook kinderen”, zegt hij. En Gerard is het daarmee eens: “Gordon gaat wel erg ver met drank, er kijken ook kinderen, slecht voorbeeld.

Fans van Goede Tijden Slechte Tijden vinden het vervelend dat Gordon actrice Inge Schrama ‘Inge Schaamhaar’ noemde. “Niet grappig.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen