Peter R. de Vries wéér aan tafel in DWDD

Matthijs van Nieuwkerk gaat de kansen van Bram Moszkowicz in de politiek vanavond analyseren met… Peter R. de Vries. Ook Xander van der Wulp, Prem Radhakishun en tafeldame Fidan Ekiz praten mee. Dat heeft de VARA gemeld. Er is bij sommige kijkers veel ergernis over de talloze talkshowoptredens van De Vries. Hij lijkt zich te ontpoppen tot de nieuwe Felix Rottenberg, die een tijd lang zó veelvuldig te zien was in DWDD, dat er acties werden opgezet om hem van de buis te krijgen.

Ook voor Peter R. de Vries loopt er inmiddels een petitie om hem van de buis te krijgen, namelijk ‘Hou Peter R. de Vries van ons netvlies’. Die actie is enige tijd geleden ook besproken op Radio 1.

De Vries is dit seizoen al elf keer te gast geweest in DWDD. Eind maart was Peter R. de Vries vier avonden achter elkaar te zien in een talkshow: op maandag bij Pauw, op dinsdag bij DWDD én RTL Late Night, op woensdag bij DWDD en op donderdag bij RTL Boulevard.

Moszkowicz is de lijsttrekker van de nieuwe partij VNL. De nieuwsgast van de dag zit vanavond in de talkshow van Jeroen Pauw, met wie hij een goede band heeft.

DWDD is om 19.00 uur en Pauw om 23.00 uur te zien op NPO 1.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen