Peter R. de Vries twijfelt aan Bram en Gordon

Peter R. de Vries heeft zo zijn twijfels over Bram Moszkowicz en Gordon. Dat heeft hij laten weten in respectievelijk de ochtendshow van 100%NL en RTL Boulevard. Over Moszkowicz heeft De Vries twijfels of hij het wel in zich heeft om een politicus te zijn en van Gordon vraagt hij zich af of zijn tv-show Hotter Than My Daughter wel echt is. De Vries kijkt namelijk met wantrouwen naar het populaire RTL 4-programma. “Soms is het ook wel een beetje opgepompt, denk ik“, aldus de journalist.

De Vries denkt dat gedeelten van Hotter Than My Daughter in scène zijn gezet. “Ik zie dan zo’n vrouw haar auto staan wassen op naaldhakken en in latex, maar ik vraag mij af of ze dat echt op zaterdagmiddag in die outfit doet.

Verder heeft De Vries dus zijn twijfels over Moszkowicz, die de partij VNL gaat leiden. “Ik ben heel benieuwd hoe hij er van af gaat brengen. Ik weet niet zeker of hij wel echt de politieke bevlogenheid heeft om dit te doen.”

De Vries geeft Moszkowicz de kans om zich te bewijzen. “Het is iets wat hij de komende maanden natuurlijk kan bewijzen. Je moet het eerst proberen. Nu guts, no glory.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen