Patty Brard shockeert Vlaanderen

Foto: SBSPatty Brard heeft gemerkt dat haar uitspraken als jurylid in de vroegere SBS 6-show K2 Zoekt K3 als veel heftiger ervaren werden in Vlaanderen dan in Nederland. Dat heeft de tv-diva laten weten in Shownieuws. Brard beoordeelde de dames die op auditie kwamen. “Er kwam een mevrouw binnen met heel vet haar en die ging toen ook nog zeggen: ‘Ik werk in een frituur.’ Ik zei: ‘Bent u niet via de douche hier naartoe gekomen?’ Dat heeft daar echt alle kranten gehaald“, aldus de tv-diva.

K2 Zoekt K3 werd zowel uitgezonden in Vlaanderen als in Nederland. In de tv-show werd gezocht naar een nieuw bandlid voor de meidengroep K3. Binnenkort wordt de hele band uit elkaar getrokken en zendt SBS 6 de show K3 Zoekt K3 uit.

Op dit moment is K3-baas Gert Verhulst boos op het Vlaamse Journaal, omdat het programma aan de vrouwenverslinder vroeg: “Maakt jouw vriendin zich niet ongerust als je straks weer drie uur meisjes gaat kiezen?

Een journalist van de Vlaamse krant Het Laatste Nieuws vertelde in Shownieuws dat hij Verhulst begrijpt. “Het stellen van privévragen is naar Vlaamse normen niet echt de gewoonte.

Onthullingen uit het privéleven van Verhulst zijn volgens hem in het verleden altijd ‘via Nederland’ naar Vlaanderen gekomen.

Het is nog niet bekend of Brard ook betrokken is bij K3 Zoekt K3.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen