Ook lintje voor Omroep MAX-baas Jan Slagter

Foto: RTLNaast NTR-presentator Jörgen Raymann is ook Omroep MAX-baas Jan Slagter onderscheiden met een koninklijk lintje. Dat meldt de omroep vandaag. Slagter kreeg het lintje vanochtend in Zoetermeer opgespeld door burgemeester Charlie Aptroot. “Meneer Slagter, u bent een belangrijk belangenbehartiger. Uw bijdragen aan óók het welzijn van hulpbehoevende, chronisch zieke ouderen in Nederland en daarbuiten zijn van een grote betekenis“, sprak de burgervader.

Aptroot vervolgde: “Uw werkzaamheden hebben een bijzondere waarde voor de samenleving. Op grond van uw verdiensten wordt ook u daarom gedecoreerd.

De onderscheiding wordt Slagter toegekend vanwege zijn energieke inzet en strijdvaardigheid als belangenbehartiger van ouderen in binnen- en buitenland. Dit toont zich niet alleen in de oprichting van Omroep MAX, maar ook in projecten als MAX Maakt Mogelijk en de Soresdienst.

Aptroot noemt ook projecten als Missie MAX, waarin een brug wordt geslagen tussen militairen en het thuisfront en het in 1993 door Slagter opgerichte Stichting voor Geestelijk en Maatschappelijk Welzijn Gehandicapten Nederland.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen