Jan Joost bevestigt presentatie Champions League

Foto: SBSFOX-sterren Jan Joost van Gangelen en Toine van Peperstraten gaan inderdaad het Champions League-voetbal presenteren op Veronica. Dat heeft Van Gangelen bevestigd in De Coen & Sander Show op 3FM. Het gerucht dat SBS voor de presentatie van het toernooi een samenwerking aan zou gaan met FOX ging al langer. “Dat klopt. We gaan het samen doen. Ik geloof dat er zo’n 34 of 35 avonden Champions League zijn per seizoen, dus we doen er allebei 17 of 18. Het is super leuk.

Van Gangelen vindt het een uitdaging. “De Champions League is één van de weinige dingen die ik nog niet gedaan heb, dus die kan ik afstrepen.”

Welke analisten er mee gaan naar Veronica, is nog niet geheel duidelijk. “Bij het Nederlands elftal hebben we gewerkt met Ronald de Boer, Ruud Gullit en Marco van Basten. Ik hoop eigenlijk dat ze meegaan.

Het nieuws dat Hans Kraay jr níet meedoet, omdat SBS hem niet bij Veronica vindt passen, kwam bij Van Gangelen als een verrassing. “Ik was er eerlijk gezegd vanuit gegaan dat hij gewoon op het veld zou gaan staan. Ik vind het merkwaardig. Wat mij betreft mag hij wel op het veld staan hoor, natuurlijk.

Overigens benadrukte Van Gangelen wel dat zijn aanstelling nog niet honderd procent definitief is. “Dat zit er nu wel echt aan te komen. Het is nog niet officieel, er is nog geen witte rook, maar als het nu nog fout gaat, eet ik mijn slipper op. Het gaat goed komen.

Meer in FOX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen