GTST-ster Barbara geraakt door kritiek

Foto: RTLBarbara Sloesen, bekend als Anna uit GTST, vindt het lastig om negatieve reacties over zichzelf te lezen op internet. Dat vertelt de actrice in weekblad Weekend. Het blijft lastig, bekent ze. “lk vond het overweldigend dat er fans waren die heftig op mijn rol reageerden. Toen ik stiekem een beetje ging lezen wat mensen ervan vonden kwamen er veel reacties als: ‘Zo heftig die Anna, van mij mag ze alweer naar Dubai’, of, wat ik heel vervelend vond: ‘lk vind het echt een slechte actrice’.

Sloesen probeert zich er niet druk om te maken. “Eerst doet het je wat, en daarna denk je: nou ja het is een mening, iedereen mag zeggen wat hij wil. lk doe mijn best en als mensen het niet leuk vinden dan is dat jammer. Als ze het leuk vinden, dan is dat top.

Echt wennen doet het niet, stelt ze. “Heel af en toe lees ik de reacties nog, maar ik probeer het wel zo min mogelijk te doen. lk heb soms het idee dat mensen vergeten dat wij ook maar gewoon mensen zijn die dat lezen en er door geraakt kunnen worden.”

Dat hoge bomen veel wind vangen, gaat zeker op voor bekende Nederlanders. Zij worden door de internettende tv-kijkers doorgaans niet gespaard.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen