Veronica wil Expeditie Robinson-achtig programma

Carter Duong zou het leuk vinden als zijn zender Veronica weer eens een groot eigen programma in de schema’s kan zetten, zoals vroeger de datingshow Temptation Island. Dat vertelt de zenderbaas in het Brabants Dagblad. Vooral een avontuurlijk programma ziet Duong wel zitten, geeft hij aan in de krant. “Ik denk dat een stoer survivalprogramma goed bij ons past, een beetje iets als Expeditie Robinson. Dat scoort ook goed bij jonge kijkers. En dat is dan weer precies onze doelgroep.”

Duong zou zoiets liever vandaag dan gisteren bestellen. “Als daar budget voor is: graag. Maar dan wil ik wel bij het hele proces worden betrokken. Vanaf de eerste vergadering tot de laatste uitzending.”

Hij vervolgt: “In het verleden heb ik al meegeholpen met de productie van Temptation Island en dat vond ik geweldig. Zoiets zou ik nog wel eens willen doen.

De Veronica-baas geniet ontzettend van zijn werk. “Ja, ik zie mezelf dit de rest van mijn leven doen. Mijn dag begint met een sms’je waarin de kijkcijfers van alle grote zenders staan. Als ik zie dat we het slecht doen, pak ik dat meteen aan.”

Vaak is Duong echter tevreden. “Het afgelopen jaar waren we de op drie na best bekeken zender van het land, daar ben ik heel tevreden mee.”

Een baan in de spotlight hoeft van hem dan ook niet. “Maar het hoort er soms wel bij. Laatst moest ik op een podium staan naast John de Mol en toen was ik hartstikke zenuwachtig.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen