Veerkampjes: ‘We moesten geld toeleggen op soap’

Foto: Studio KastermansHanny Veerkamp en haar familie zijn niet rijk geworden van de tv-soaps die ze in het verleden maakten. Dat vertelt de realityster in weekblad Story. De Veerkampjes werden bekend dankzij NCRV’s Man Bijt Hond. “Daar kregen wij geen cent voor. Sterker, er moest geld bij! Als we opnamen hadden, ging ik eerst naar de kapper en liet ik mijn nagels doen. Dat betaalde ik allemaal uit eigen zak. Veel mensen denken dat je vanzelf miljonair wordt als je vaak op tv bent. Nou, dat is dus niet zo.

Uiteindelijk verhuisden De Veerkampjes van Man Bijt Hond naar SBS 6. “Toen we eenmaal bij SBS6 zaten, hadden we een contract en kregen we betaald. Maar dan komt de belasting langs.”

Graag zou Veerkamp terugkeren op de buis. “Eerlijk gezegd mis ik dat wel een beetje. Ton niet. Die vindt het wel goed zo. Hij houdt van rust.

Er is al een onderwerp voor een eventuele nieuwe soap, want de Veerkampjes moeten uit hun woonboot. “Helaas loopt eind dit jaar onze vergunning af. Er komt hier een groot hotel en men wil vrij uitzicht over het water.

In overleg met de gemeente zijn we op zoek naar een andere plek, maar dat heeft nogal wat voeten in de aarde.”

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen